Speciale zorg: de Platinum reeks

retipalm_platina_groep
Bepaalde problemen van de huid vereisen specifieke oplossingen, hetzij als een remedie of als een permanente zorg. Hiertoe kunt u vertrouwen op de uiterst effectieve in Duitsland gemaakte cosmetica van Retipalm om uw gestreste huid op te laden en weer in balans te brengen.
Of het product nu een vacuüm dispenser goed beschermd tegen licht en lucht of UV-werend glas: we gebruiken alleen die ingrediënten waarvan wetenschappelijk of medisch bewezen is, dat ze een verschil kunnen maken voor de huid.

 

 

Cell Power
CellPower_retipalm

Bevat ATP moleculen. Dit zijn stoffen die de cellen van enrgie voorzien.  Het stimuleert alzo het metabolisme van de huid om nieuwe cellen te vormen.
Na enkele minuten ervaart men een prikkelend en warm gevoel op de huid die ook een rozig aspect krijgt

Ideaal voor:
– celvernieuwing
– zonnebrand
– op littekens, striemen
– acné, psoriasis, eczeem
– als deuropener bij andere applicaties (Body Intensiv  Concentrate
Te gebruiken:
‘s morgens en ‘s avonds voor de dag- of nachtcrème. Cell Power is de perfecte energie boost na een lange dag op het werk of te veel zon, maar mag niet gebruikt worden bij bepaalde huidtypes (rosacea, infecties, etc.) of in combinatie met toiletartikelen van een ander merk specifiek.

CHB Power Up 2 x 20 ml Serum
CHB15_retipalm

De formule van CHB15 bestaat uit perfect op mekaar afgestemde effectieve bestand-delen.
Concentraat1: bevat hoge dosissen Vitamine C,E en Isoflavonen (phytohormonen) en stimuleert de productie van collageen en verbetert de huidstructuur.
Concentraat 2: bevat een hoge dosis Hyaluronzuur en garandeert een langdurige volume toename van de huid waardoor de rimpels vervagen. Pro vitamine B5 voorkomt huidirritaties en geeft een gladdere huidtextuur.

Te gebruiken:
‘s morgens en ‘s avonds, de concentraten na mekaar aanbrengen na de reiniging en de toner en afwerken met een dag- of nacht crème

Ideaal ter bestrijding van slappe huid op de wangen, hals of decolleté en zeker peri-menopauzaal.

2 Effect 50ml
 2Effect_retipalm

Dit is een verhelderende reparerende emulsie welke efficiënt en voorzichtig overtollige keratinizatie wegneemt (peelt).
Effect 1: Milde fruitzuren werken zachtjes exfolieërend.
Effect 2: Huid-identieke ceramiden versterken de lipide barrière van de huid.

Het resultaat: De huid is beter bestand tegen invloeden van buitenaf en vlekken vervagen snel

Gebruik: Om een zacht peelend effect te bekomen één à twee maal per week ‘s avonds op een fris gereinigde en getonificeerde huid aanbrengen. Daarna afwerken met een nachtcrème. Bij een sterk verhoornde huid of grofporige huid wordt het best gebruikt in een kuur voor een langere periode. Het dispenser systeem laat toe om fijn en effectief te doseren.

2Effect is niet geschikt om rond de ogen te gebruiken en mag niet gecombineerd worden met Cell Power

Active OPC Dry Control 50ml
ActiveOPC_retipalm

 

Voor extreem droge huid.
Sterke anti-oxidanten (extrakten van de Chardonnay druif) beschermen de huid tegen premature veroudering vooral in koude omstandigheden en wanneer de huid neigt naar couperose. Het repareert het collageen en versterkt de werking van huid vitaminen.

Te gebruiken:
Na reiniging en Tonic als dagelijkse verzorging

 

 

Know How White Cream 50ml
KnowHoWCream_retipalm

Speciaal aktief tegen overdadige pigmentatie en ouderdom vlekken (seniele lentigo) op het gelaat en de handen.
Deze crème bevat een hoge dosis vitamine A, UVA en UVB filter alsook Melkzuur. De hoogwerkzame bestandsdelen stabiliserren en reguleren de melatonine productie. De huid krijgt terug een lichtere huidkleur.
Bij een sterker gewenst effect kan vooraf gecombineerd worden met Know How White Booster.

Gebruik: ‘s morgens aanbrengen op een gereinigde en getonificeerde huid evt. na gecombineerd gebruik met de Know How White Booster. Afwerken kan met een BB Cream of reticolour Compact Make Up

Uiteraard dient zonblootstelling vermeden te worden

Know How White Booster 20ml
KHWBooster_retipalm

Zeer aktief bij pigmentvlekken. Sterke werkstoffen vertragen de aanmaak van pigment (melanine), terwijl natuurlijk melkzuur de huid ontdoet van oppervlakkige dode huidcellen. Op lange termijn voeden en beschermen  Panthenol, Allantoine en Vitamine E de huid tegen schadelijke milieu-invloeden. Bij regelmatig gebruik en in combinatie met de know-how White Cream vervagen pigmentvlekken geleidelijk.

Gebruik: Breng ’s morgens en’ s avonds op de gereinigde, getonificeerde huid. ‘S morgens aanbrengen met Know How White Cream of ‘s avonds met een nachtcrème.

Wie gevoelig is voor pigmentatie, moet de zon zeker te vermijden. Het solarium is taboe! Overdag moet de huid extra beschermd worden met bvb Sun Protection Face & Body SPF 50 of retiColour Compact make-up.

Lip Zone 30ml
LipZone_retipalm

Meer dan zo maar een lip verzorging. Deze crème behandelt de ganse mondzone: lippen, bovenlip, tm de nasolabiale plooien. De werking is te danken aan alpha-liponzuren, oligopeptiden en betaïne. Lippen worden weer zacht en de rimpels rond de mond worden minder diep.

Gebruik: Masseer zachtjes op de bovenlip, de lippen en langs de naso-labiale plooi. Wacht een paar minuten om die lippenstift aan te brengen.

Tip: ideaal ter ondersteuning en het effect van fillers te verlengen