Lichaam

Zelfs al wordt een groot deel van ons lichaam beschermd door kleding tegen invloeden van buitenaf, toch hebben bepaalde plekken ook nood aan een intensieve verzorging zoals de voeten en de handen die toch ook aan lucht en licht worden blootgesteld. Bedenk bvb. dat onze voeten al gauw op een mensenleven 100.000 km op de teller krijgen.
retipalm biedt hiervoor een aantal verzorgingsproducten aan die exact tegenmoet komen aan de noden van deze lichaamsverzorging.
We gebruiken enkel ingrediënten welke een bewezen wetenschappelijke en medische werking hebben en efffectief door de huid worden opgenomen.

Onze producten zijn ook vrij van Parabenen, geurstoffen, kleurstoffen en bewaarmiddelen


Body Balm 200ml
809_BodyBalm_retipalm

Een Vitamine rijke en zijdezachte vochtinbrenger voor het ganse lichaam.
Rijk aan vitamine A, C, E, Beta Caroteen en advocado olie.
De hoog kwalitatieve huidbalsem dankt zijn werkzaamheid mede aan de luchtledige verpakking met pompsysteem, welke tevens toelaat om zuinig en hygiënisch te werken.

Uiterst effectief bij:
*normale tot zeer droge huid
*jeukende huid (ouderen!)
*geïrriteerde huid
*psoriasis en droog eczeem

Gebruik: Dagelijks, na het toilet, het lichaam 1 tot 3x volledig insmeren.


Body Intensiv Concentrate 150ml
810_BodyVitaminIntensive_retipalm

Deze
niet vettige olie, rijk aan vitaminenen, ideaal voor een droge huid, jonge littekens, huidstriemen en als After Sun na het zonnebaden

Gebruik: Dagelijks, na het wassen.

Kan ook gebruikt worden na een zonnebad als aftersun en preventief bij zwangerschap tegen huidstriemen .Mag meermaals daags aangebracht worden.

 

 
SOS Cream 100ml
923_CreamSOS_retipalm
De SOS Cream is de spreekwoordelijke redding
voor de droge, gevoelige, jeukende, schilferige huid die niets anders tolereert. Het bevat verschillende werkzame bestanddelen zoals oa. Microzilver in hoge concentratie welke een antibacteriële werking heeft.  Waardevolle Omega-6 vetzuren en ureum hydrateren, het bisabolol kalmeert de jeuk.

Gebruik: Indien nodig, meerdere keren per dag aanbrengen op het gezicht of het lichaam. Door het vacuüm dispenser systeem is het mogelijk om hygiënisch te werken en goed te doseren, wat de werkzaamheid van de SOS Cream ten goede komt.

Noot: Al onze producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, paraffine (minerale olie), parabenen, dierlijke extracten, kleurstoffen, siliconen oliën en PEG.
Artsen raden de Cream SOS aan als backup bij behandeling van atopische dermatitis, psoriasis en eczeem. Vanwege de hoge kwaliteit, niet-irriterende werkstoffen is SOS Cream ook geschikt voor de geïrriteerde huid bij kinderen.