Handen & Voeten

Salurea Basic 50ml
922_SalureaBasic_retipalm

Intensieve verzorging voor gestresste handen en voeten: de snel absorberende emulsie met ureum (5%) verhoogt de rehydratatie capaciteit van de huid. Ingrediënten zoals olijfolie, vitaminen A, E en een hoge dosis Panthenol ondersteunen de regeneratie van de huid. Stabiliserende ceramiden en intens betaïne kalm gestreste huid en maakt het beter bestand tegen externe mechanische stimuli.
Gebruik: ’s morgens en’ s avonds beide voeten insmeren met  Salurea Basic.  Vermoeide voeten voelen weer levendig, zacht en soepel. Door de unieke formule is Salurea Basic ook ideaal voor ruwe handen waar een “normale” verzorging niet meer volstaat.
Noot: Specialisten raden Salurea Basic aan als backup therapie bij de permanente verzorging van de voeten bij diabetes en psoriasis. Het stimuleert de huid en voorkomt eelt.

Salurea Intensiv 50ml
917_SalureaIntensiv_retipalm
Vooral aangewezen bij zware eelt, kloven en scheuren. Een goed afgemeten percentage salicylzuur bevrijdt de voeten van overtollige verhoorning (eelt), panthenol verlicht de jeuk, Ureum (16%) houdt het vocht bij. Een unieke samenstelling van kostbare olijfolie, olie van spireazaad, natuurlijke ceramiden en vitamine A en E ondersteunen de regeneratie van de huid. Natuurlijke Lavendel olie heeft een antiseptische werking en laat een aangename frisse geur achter.

Gebruik: masseer beide voeten met Salurea Intensive 2x per dag of zoals nodig. De vacuum dispenser laat een perfecte dosering toe waardoor een optimale werking gegarandeert is. Vermoeide voeten voelen weer levendig, zacht en soepel aan.

Noot: Specialisten raden Salurea Intensiv aan als backup therapie bij de verzorging van de voeten bij diabetes en psoriasis.  Vanwege het Salicylzuur wordt Salurea Intensiv niet aanbevolen voor kinderen onder de 3 jaar.