Dermal Future

dermal_future_retipalm

Dit is de Luxe lijn voor de huid boven 40 !

De huid boven de 40 heeft meer noden.  Door de afnemende oestrogeen productie wordt de structuur gewijzigd: verlies aan collageen, dunner en slapper maar ook valer.

Dermal Future is de luxe lijn voor de vrouw vanaf 40 jaar met exclusieve ingrediënten voor de dagdagelijkse verzorging met merkbaar liftend effect

Het resultaat is een zichtbaar verbeterde huidkwaliteit, verhoogde stevigheid en elasticiteit. De huid ziet er helderder, energieker en jeugdiger uit.

De dermal Future lijn is vrij van geurstoffen, parabenen, dierlijke extracten, kleurstoffen en parabenen. Hierdoor worden deze producten uitermate goed verdragen

Dermal Future Lifting Eye Cream 15ml

931_DF_EyeCream

Vanaf 40j heeft onze huid meer zorgen nodig en vooral de gevoelige huid rond de ogen. De huid is er ook enorm dun en gevoelig. Met zijn speciale samenstelling komt deze crème tegemoet aan de veeleisende behoefte om te regenereren en geeft hij een nieuwe jeugdige frisheid en stevigheid.

Een zichtbaar liftend effect is te danken aan de kostbare Tsubaki Olie – het eeuwenoude beauty recept van de Geisha’s – die de oogpartij waardevolle vetzuren en anti-oxidanten aanlevert. Marokkaanse Argan olie die zeer rijk is aanvitamine E beschermt tegen vrije radikalen. Peptiden verbeteren de elasticiteit en de functie van het collageen. Hyaluronzuur bindt het vocht.

Gebruik: ‘s morgens en ‘s avonds een druppel aanbrengen (na reiniging en tonificeren) op de contouren van de ogen. Met een cirkelvormige beweging inwrijven van buiten naar binnen. Door zijn rijke, gladde textuur wordt het snel opgenomen door de huid. Door een speciaal inkapselelings procéde, waardoor een depot gevormd wordt, komen de werkzame stoffen langzaam vrij. Voor een grondige reiniging van de zone rond de ogen raden we de olie-vrije Gentle Eye Make-Up Remover aan

De Dermal Future Lifting Eye Cream is de ideale aanvulling op de Future Dermal Lifting Cream voor de dag of de Dermal Future Lifting Cream Super Rich voor de nacht. Indien een sterker liftend effect gewenst is, adviseren wij het gebruik van de Dermal Future Lifting Concentrate meerdere keren per jaar als een 30-daagse kuur

Dermal Future Lifting Cream 50ml
Dermal_futureF_LiftingCream_retipalm

De rijke, zijdezachte, luxueuze Lifting Cream combineert de meest waardevolle ingrediënten met de nieuwste ontwikkelingen in anti-aging. Hij geeft een zichtbare verbetering van de huid  zoals meer veerkracht en een jeugdiger en strakke uitstraling. Marokkaanse Argan olie, zeer rijk aan vitamine E, beschermt tegen vrije radicalen.  Duurzame, Lipodipeptiden stimuleren elastine. Revitaliserende Glyconutriënten versterken de weerstand van de huid. Natuurlijke Damascus rozenolie completeert deze kostbare zorg ervaring.

Gebruik: ‘s morgens aanbrengen op een gereinige en getonificeerde huid thv. het gelaat, hals of decolleté. De Dermal Future Lifting Cream Super Rich is de ideale aanvulling voor de nacht om de reparatie en regeneratie processen van de huid te ondersteunen.  Voor een nog meer liftend effect kan daarbij meermaals per jaar een 30 dagen kuur gebruikt worden van Future Lifting Concentrate.

Dermal Future Lifting Cream Super Rich 50ml
Dermal_future_LiftingCream_SuperRich

Afgestemd op de specifieke behoeften van de huid tijdens de nacht met nog sterkere ingrediënten.  De rijke, zijdeachtige, luxe Lifting Cream Super Rich combineert waardevolle ingrediënten met de nieuwste ontwikkelingen in het anti-aging onderzoek voor een zichtbaar verbeterde huid: de huid verkrijgt meer veerkracht, elasticiteit en een jeugdige strakke frisheid. Marokkaanse Argan olie, zeer rijk aan vitamine E beschermt tegen vrije radicalen. Duurzame Lipodipeptiden stimuleren de elastine productie.  Revitalizerende Glyconutriënten versterken de weerstand van de huid. Natuurlijke Damascus rozenolie completeert de kostbare zorg ervaring.

Gebruik:s avonds aanbrengen op gezicht, hals en decolleté op een gereinigde en getonnificeerde huid. Huideigen lipiden laten de romige crème volledig opgaan in de huid.

Dermal Future Lifting Concentrate 6 x 7ml ampullen
Dermal_future_LiftingConcentrate_retipalm

Elke druppel dit glad en fijn concentraat werkt als een verjongingselixer. Innovatieve Bio-technologie en kostbare natuurlijke stoffen leveren een anti-aging formule die ongeëvenaard is.
Eiwitten uit de vrucht van de Argan boom bieden een onmiddellijke en duurzame anti-rimpel effect. Glyconutriënten verbeteren de elasticiteit van de huid en stimuleren de cel activiteit. Hyaluronzuur hydrateert intensief en de damascusrozen olie versterkt het gevoel van deze luxe huid verzorging. De huid wordt merkbaar strakker en zal stralen.
Gebruik: 3-4 druppels in kuren van bvb. 30 dagen aan te wenden ‘s morgens en’s avonds op een gereinigde en getonificeerde huid aanbrengen. Vervolgens afwerken met Future Lifting Cream (‘s morgens) en Future Lifting Cream Rich (‘s avonds)

Dermal Future Lifting Mask 50ml

935_lifting maskDit is een huid verstevigend en verjongend masker.
Gebruik: Dit masker wordt na de reiniging met een penseel gelijkmatig aangebracht – ook rond de ogen. Daarna 15 minuten laten inwerken en dan rijkelijk met warm water verwijderen.
Aansluitend een retipalm toner aanbrengen en vervolgens afwerken met enkele druppels Dermal Future Lifting Concentrate. Als afsluiter de Dermal Future